Om Líf begravelsesbyrå

Líf er et pårørendeorientert begravelsesbyrå. Som pårørende vil du få din egen begravelsesrådgiver. Hun eller han vil følge deg fra første møte, gjennom all planlegging, stå som vertskap under begravelsen, og romme deg og dine behov gjennom hele avskjeden. Også etter at gravferden er gjennomført. Våre rådgivere dekker størstedelen av Østlandet, samt Bergen og Trondheim. Vi kommer på hjemmesamtale som standard. Vi har døgnvakt og samarbeider med ulike lokale begravelsesbyråer ved behov.

Planlegging av personlig tilpasset gravferd med begravelsesrådgiver fra Líf begravelsesbyrå.

Hvem er Líf begravelse

Vi som står bak Líf er en trivelig gjeng med begravelsesrådgivere, seremoniledere og andre ressurspersoner som alle har sitt unike bidrag til deg som pårørende og til gravferdsbransjen for øvrig.

Våre begravelsesrådgivere har erfaring fra flere ulike begravelsesbyråer, erfaringer som spenner seg mer enn to tiår tilbake i tid, og sammen har vi personlig hjulpet mer enn et tusentalls pårørende ved gravferd.

Møt

Våre rådgivere

“Navnet Líf – eller Liv, er et norrønt kvinnenavn som betyr vern. Navnet er et symbol på våre personlige begravelsesrådgivere som hjelper pårørende ved dødsfall.”

Profesjonsansvar, integritet og bærekraft

Vi representerer de pårørende

Vi har daglig nærkontakt med pårørende og er deres fremste representanter i møte med det offentlige. Det gir oss et unikt profesjons- og samfunnsansvar, og stiller krav til verdibevisste rådgivere med integritet. Vi er ikke redde for å stille spørsmål ved det etablerte og vi jobber aktivt for å finne mer bærekraftige løsninger for bransjen og for bedre ressursutnyttelser. Våre seremoniledere samarbeider med andre begravelsesbyråer, og vi samarbeider med andre lokale begravelsesbyråer om både bårebiler og kistelagre.

Samarbeid

I Oslo, Bergen og Trondheim samarbeider vi med henholdsvis Byrå24, Bergen Gravferdshjelp og Vevang Gravferd om transportørtjenester. Vi søker stadig etter samarbeidspartnere i andre byer, og hører gjerne fra deg om du driver byrå med ledig kapasitet, eller kunne tenke deg å starte for deg selv.