Begravelsesbyrå Oslo

Líf begravelsesbyrå i Oslo tilpasser gravferden slik at den blir som du ønsker. Din begravelsesrådgiver kommer som standard på hjemmebesøk til deg, uansett om du er på Røa, Ullern, Frogner, Sagene, Grefsen, Groruddalen eller på Nordstrand. Møtet kan også være over telefon eller video, om du ønsker det. Sammen planlegger dere begravelse i Oslo. Velkommen til Líf begravelsesbyrå Oslo!

Møt

Våre rådgivere

“Navnet Líf – eller Liv, er et norrønt kvinnenavn som betyr vern. Navnet er et symbol på våre personlige begravelsesrådgivere som hjelper pårørende ved dødsfall.”

Priseksempler begravelse Oslo

Vår jobb som begravelsesbyrå i Oslo er å tilpasse gravferden til dine ønsker. Her er noen priseksempler. Du får alltid skriftlig prisoverslag etter samtalen med din begravelsesrådgiver.

Personlig tilpasset

Akkurat slik du ønsker gravferden
kr 34 995
 • Planleggingssamtale hos deg
 • Furukiste
 • Transport av avdøde
 • Seremoni med vertskap på valgfritt sted
 • Valgfri kistedekorasjon
 • Lys, pynte-/seremoniutstyr
 • 100 programhefter
 • Offentlige dokumenter

Tradisjonell enkel seremoni
Alfaset kapell

Innenfor gravferdsstønadens maksbeløp (28 677 kr)
kr 28 655
 • Planleggingssamtale hos deg
 • Furukiste
 • Transport av avdøde
 • Seremoni med vertskap, Alfaset kapell
 • Blomsterbukett til kisten
 • 25 programhefter
 • Offentlige dokumenter

Uten seremoni

Dersom du ikke ønsker seremoni før kremasjonen
kr 9 980
 • Kremasjonskiste
 • Transport av avdøde til krematorium
 • Offentlige dokumenter

Enkle priser

Vi har fastpriser slik at du fritt kan gjøre endringer i forhold til priseksemplene over, uten at det kommer noe ekstra tillegg i pris. Transport av avdøde dekker én transport inntil 20 km. Er det over 20 km båretransport til nærmeste naturlige gravsted, kan du få dekket dette av NAV mot egenandel. I så fall søker vi for deg og legger ut for dette.

Kommunale avgifter ved begravelser i Oslo

I Oslo betales det ikke kremasjonsavgift for innenbysborgere. Se liste over de kommunale avgiftene. I tillegg finner du generell informasjon fra Gravferdsetaten i Oslo her.

Seremonisteder for begravelser i Oslo

Alfaset kapell
Sitteplasser: 200
Kontakt oss
Bygdøy kirke
Sitteplasser: 200
Kontakt oss
Diakonhjemmet kapell
Sitteplasser: 50
Kontakt oss
Fagerborg kirke
Sitteplasser: 480
Kontakt oss
Frogner kirke
Sitteplasser: 830
Kontakt oss
Frogner kirkes kapell
Sitteplasser: 80
Kontakt oss
Grefsen kapell
Sitteplasser: 70
Kontakt oss
Grefsen kirke
Sitteplasser: 600
Kontakt oss
Holmenkollen kapell
Sitteplasser: 200
Kontakt oss
Lovisenberg kirke
Sitteplasser: 350
Kontakt oss
Majorstuen kirke
Sitteplasser: 400
Kontakt oss
Maridalen kirke
Sitteplasser: 135
Kontakt oss
Nordberg kirke
Sitteplasser: 600
Kontakt oss
Nordre gravlunds kapell
Sitteplasser: 120
Kontakt oss
Ris kirke
Sitteplasser: 500
Kontakt oss
Røa kirke
Sitteplasser: 300/500
Kontakt oss
Sagene kirke
Sitteplasser: 600
Kontakt oss
Skøyen kirke
Sitteplasser: 200/500
Kontakt oss
Sørkedalen kirke
Sitteplasser: 250
Kontakt oss
Ullern kapell
Sitteplasser: 125
Kontakt oss
Ullern kirke
Sitteplasser: 800
Kontakt oss
Uranienborg kirke
Sitteplasser: 650
Kontakt oss
Vestre Aker kirke
Sitteplasser: 500
Kontakt oss
Vestre gravlund, nye kapell
Sitteplasser: 300
Kontakt oss
Vestre gravlund, gamle kapell
Sitteplasser: 130
Kontakt oss
Vestre gravlund, krypten
Sitteplasser: 24
Kontakt oss
Vestre gravlunds kapell
Sitteplasser: 130
Kontakt oss
Voksen kapell
Sitteplasser: 60
Kontakt oss
Voksen kirke
Sitteplasser: 500
Kontakt oss
Previous slide
Next slide

Medregnet sykehus- og sykehjemskapeller, har Oslo mer enn 100 forskjellige offentlige seremonisteder. Líf begravelsesbyrå Oslo og din begravelsesrådgiver kan også hjelpe med begravelser i private rom.  

Fra dødsfall til gravferd

Fremgangsmåte Líf Begravelsesbyrå Oslo

Når noen er død, skal begravelsen eller kremasjonen etter loven finne sted innen ti virkedager dager fra dødsfallet. Mye skal på plass før begravelsen og din begravelsesrådgiver i Líf begravelsesbyrå hjelper deg med alt det praktiske.

Derfor har vi samlet noen tips til fremgangsmåte ved dødsfall. Slik som dine behov kan variere fra andres behov, kan det også være variasjoner i fremgangsmåten. Beskrivelsen gir uansett en god oversikt og din rådgiver hjelper deg gjennom trinnene.

Ring eller kontakt Líf begravelselsbyrå. Vi har døgntelefon og har lang erfaring i hjelpe ved dødsfall. Kanskje har du et spesielt behov som det kan være fint for oss å vite om. Eksempelvis om avdøde er på et sted uten kjølerom. Da vil vi normalt avtale å hente avdøde før møtet med begravelsesrådgiver.

Din begravelsesrådgiver kommer på hjemmebesøk som standard. Dere kan også møtes andre steder – eller over video/telefon om dere heller ønsker det. Begravelsesrådgiveren er din kontaktperson og vil hjelpe deg gjennom hele gravferden. Din begravelsesrådgiver finner løsninger som passer dine behov og gir deg skriftlig prisoverslag i løpet av møtet.

Når du har bestemt deg for hva du ønsker setter vi i gang med arbeidet. For mange er det viktig å få på plass en seremonidato-/tid så raskt som mulig. Din begravelsesrådgiver vil koordinere med alle medvirkende, gjøre nødvendige bookinger og sende inn nødvendige papirer. Når tid og sted for gravferden er avklart kan dette kunngjøres for øvrige.

Líf begravelse kunngjør alltid gravferden kostnadsfritt på våre nettsider/minnesider. Din rådgiver kan også sette inn dødsannonse i avis om det er ønskelig. 

Ved første anledning overføres avdøde i kiste til seremonistedet. Om det ikke er bårehus (kjølerom) på seremonistedet overføres avdøde til nærmeste bårehus. Det er mulig å se avdøde i kisten (syning) i syningsrommet ved bårehuset. Vi anbefaler at syning gjennomføres før seremonidagen.

Så snart tid, sted og seremonileder er avklart, vil prest eller annen seremonileder ta kontakt for å avtale møte. Om det skal være en kirkelig gravferd, vil presten gå gjennom liturgien og snakke om minnetalen.

Kanskje er det behov for å gjøre justeringer i seremonien etter møtet med prest/seremonileder. Din begravelsesrådgiver følger opp og passer på at musikere, programhefter, blomster, minnesamvær og annet blir bestilt i tide. 

På seremonidagen møter du din begravelsesrådgiver på seremonistedet en halv time før seremonien begynner. Da er alt klartgjort og du har mulighet til å få litt tid for deg selv. Normalt åpnes dørene for øvrige fremmøtte 20 minutter før seremonistart.